Botje & Co - Schotveld, Janneke 1974- (Van Holkema & Warendorf, 2018)
Uitvinder Appie doet met robot Willem mee aan een robotwedstrijd in Parijs. Bibi mag mee om op Botje te passen. Maar dan wordt Botje verliefd op een van de andere robotten. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar
Keywords: Roboter; Verlieben; Wettbewerb; Paris; Kinderbuch