Het Ministerie van Oplossingen en de verdwenen Van Gogh - Rooseboom, Sanne 1979- (Van Goor, 2018)
Nina, Alfa, Ruben en de blinde, hoogbejaarde mevrouw Vis vormen samen het geheime Ministerie van Oplossingen. Ze moeten eerst een openstaande zaak uit 1953 oplossen: de zaak van de vermoorde huisbaas en de verdwenen Van Gogh. Vanaf ca. 9 jaar
Rug vermeldt: 2
Keywords: Kind; Abenteuer; Aufklärung -- Kriminologie; Kunstdiebstahl; Kinderbuch