Zondag, maandag, sterrendag - Woltz, Anna 1981- (Em. Querido's Kinderboeken Uitgeverij, 2017)
Nora is uitvinder. Haar buurjongen Sep weet veel over sterren. Maar hij durft geen spreekbeurt te geven. Kan Nora iets uitvinden om Sep te helpen? Vanaf ca. 7 jaar
Keywords: Hilfe; Kind; Referat -- Vortrag; Astronomie; lager onderwijs 1ste graad (doelgroep); lager onderwijs 2de graad (doelgroep); Dutch literature; Juvenile literature: from 7 to 12 years; Narrative prose; Kinderbuch