Varēt Solvita Āboltiņa - Lorencs, Juris 1959-; Zirnis, Egīls 1956-; Ījabs, Ivars 1972-; Konste, Anete; Zanders, Māris 1970- (Latvijas Mediji, 2018)
Grāmatā sabiedrībā pazīstami publicisti - Juris Lorencs, Egīls Zirnis, Māris Zanders, Anete Konste, Ivars Ījabs - caur intervijām ar Solvitu Āboltiņu un trešo pušu viedokļiem atskatās uz atsevišķiem pēdējās divdesmitgades notikumiem politikā, kā arī iepazīstina lasītājus ar S. Āboltiņas personības dažādajām šķautnēm. Grāmatā iekļautas arī fotogrāfijas no dažādiem S. Āboltiņas dzīves periodiem, kā arī viņas pašas rakstīts nobeigums, kur viņa atbild uz jautājumu, kāpēc šī grāmata bija vajadzīga.