Het Ministerie van Oplossingen - Rooseboom, Sanne 1979- (Van Goor, 2016)
Op een dag vindt Nina (11) een brief, gericht aan het Ministerie van Oplossingen. De brief is geschreven door Ruben (9), die erg wordt gepest. Samen met haar vriendin Alfa wil Nina Ruben helpen. Ze gaan op zoek naar het geheimzinnige Ministerie. Vanaf ca. 9 jaar
Keywords: Geheimnis; Schikane; Kind; Fantasie; Dutch literature; Juvenile literature: from 7 to 12 years; Narrative prose; Kinderbuch