Alice og alt du ikke vet og godt er det - Lian, Torun 1956- (Aschehoug, 2017)
Alice er vanligvis bekymret for det meste, men klarer seg ganske bra for det. Det er sommer og ferie, og akkurat nå føler hun at alt er fint. Men så får hun en snikende følelse av at hun holder på å bli forelsket. Det ville i så fall være en katastrofe. Fortelling for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Keywords: Annerledeshet; Annleis; Bekymringer; Bekymringar; Forelskelse; Forelsking; Roman; Kinderbuch