Moord op Spinoza de opstand tegen de verlichting en moderniteit - Pinto, David 1942-; Cliteur, P. B. 1955- (Uitgeverij Aspekt, 2018)
Artikelen over bedreigingen vanuit verschillende hoeken van de moderne, seculiere samenleving die wordt gekenmerkt door de waarden van de Verlichting, onder meer het vrije woord en vrijheid van godsdienst
Keywords: Spinoza, Benedictus de -- 1632-1677; Postmoderne; Spinoza, Benedictus de / 1632-1677