De verschrikkelijke Meneer Gom heeft een plan - Stanton, Andy 1973- (Lannoo, 2017)
Meneer Gom is een enorme luiwammes die niet van opruimen houdt. Zijn huis is een puinhoop maar zijn tuin ziet er keurig uit. Tot hond John er een bende van maakt. Meneer Gom wordt verschrikkelijk boos. Vanaf ca. 8 jaar
Auf dem Buchrücken als Band 1 bezeichnet
Keywords: Einsiedler; Bosheit; Mädchen; Protest; Kinderbuch