De wolventemmer - Jurgens, Barbara (Moon, 2017)
Runa (14) ontdekt in een Italiaans bergdorp dat ze een bijzondere band met wolven heeft. Om haar zusje en de wolven te redden, moet ze op een gevaarlijke zoektocht. Vanaf ca. 12 jaar
Keywords: Suche; Mädchen; Wolf; Verschwinden; Italien; Kinderbuch; Jugendbuch