Jippie! een humeurig sprookje - Rooseboom, Sanne 1979- (Van Holkema & Warendorf, 2016)
Prinsesje Super woont in Jippie, het land waar iedereen altijd vreselijk blij is. Altijd. Super is de enige in Jippie die af en toe moppert en een slecht humeur heeft. Zou er nog iemand bestaan die dat ook heeft? Voorlezen vanaf ca. 7 jaar
Keywords: Prinzessin; Außenseiterin; Übellaunigkeit; Kinderbuch