Dílo Bohdana Chudoby - Chudoba, Bohdan 1909-1982 (Torst, 2020)
Román českého exilového spisovatele, historika a novináře Bohdana Chudoby líčí brněnskou atmosféru v poměrně krátkém časovém úseku - přibližně od březnové anexe Rakouska do květnové mobilizace roku 1938
Keywords: Brno (Česko) / dějiny / 1938; Brno (Czechia) / history / 1938; 1938; české romány; historické romány; Czech fiction; historical novels