Niet thuis - Vriens, Jacques 1946- (Van Holkema & Warendorf, 2017)
Hannah (13, ik-figuur) woont in een leefgroep van zeven kinderen. Toevallig hoort ze dat door bezuinigingen in de jeugdzorg hun leefgroep misschien moet verdwijnen. Met elkaar verzinnen de kinderen een plan om dat tegen te houden. Vanaf ca. 9 jaar
Keywords: Mädchen; Kinderheim; Wohnungswechsel; Wohngemeinschaft; Ausreißer; Kinderboeken (vorm); Kinderbuch