Kitābḫānahā wa maǧmūʿahā-i nusḫahā-i ḫaṭṭī-i ʿarabī dar ǧahān hamrāh bā kitābšināsī-i ʿulūm-i Qurʾān, ḥadiṯ, tarīḫnigārī, tārīḫ-i farhang wa adabīyāt, fiqh, kalām, taṣawwuf - Sezgin, Fuat 1924-2018 (Tārīḫ-i nigārišhā-i ʿarabī, 1987)
Islamische Handschriften - Arabische Handschriften - Bestand - Sammlung - Bibliothek - Bibliografie