Superjuffie op de Zuidpool - Schotveld, Janneke 1974- (Van Holkema & Warendorf, 2017)
Superjuffie moet alles op alles zetten om de pinguïns op de Zuidpool te redden. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar
Keywords: Lehrerin; Rettung; Suche; Hochzeit; Pinguine; Verschwinden; Antarktis; Kinderbuch