Ad unicum umělecká díla z fondů Národního památkového ústavu - Radostová, Šárka; Baštýřová, Hana; Gaudek, Tomáš 1980-; Kalábová, Lenka; Konečný, Michal 1982-; Macurová, Zuzana; Míchalová, Zdeňka 1984-; Kruntorád, Matěj; Verner, Daniel (Národní památkový ústav, 2017)
Projekt Ad unicum se zaměřuje na umělecká díla, se kterými se čtenář může setkat na prohlídkových trasách hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu
Herausgeber Band I/3: Lenka Kalábová, Šárka Radostová (eds.) ; Michal Konečný, Zuzana Macurová, Zdeňka Míchalová, Matěj Kruntorád (co-eds.) ;Herausgeber Band I/4: Šárka Radostová (eds.), Hana Baštýřová, Daniel Verner (co-eds.)
Zusatztitel von Band 1/3: Umělecká díla z liechtensteinských sbírek ve správě Národního památkového ústavu
Keywords: Národní památkový ústav; mobiliární fondy / Česko; umělecké sbírky / Česko; zámecké obrazárny / Česko; evropské výtvarné umění / 14.-17. století; movable cultural monuments / Czechia; art collections / Czechia; chateau picture galleries / Czechia; European art / 14th-17th centuries; 14.-17. století; kolektivní monografie; katalogy; collective monographs; catalogs; Katalog