Het zakmes - Kuyper, Sjoerd 1952- (Lemniscaat, 2017)
Mees heeft het zakmes van zijn vriend Tim. Maar Tim is net verhuisd. En Mees weet niet waar Tim nu woont. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar
Oorspronkelijke uitgave met illustraties van Harriet Damave: Haarlem : In de Knipscheer, 1981
Keywords: Junge; Freundschaft; Suche; Wiederfinden; Wohnungswechsel; Kinderbuch