Het denkende hart van de barak de brieven van Etty Hillesum - Hillesum, Etty 1914-1943 (Balans, 2009)
Brieven uit het doorgangskamp Westerbork, geschreven in de periode november 1942 tot september 1943
1e dr.: Haarlem : De Haan, 1982
Keywords: Hillesum, Etty / (Esther) / 1914-1943