Tijger - Wolf, Barbara de 1970- (De Vier Windstreken, 2017)
Een meisje vertelt dat haar hond Tijger de snelste, sterkste, stoerste, braafste en vooarl de allerbeste hond is. Hoe zal Tijger eruitzien? Prentenboek met kleurrijke, grappige collages en uitklappagina's. Vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Alltag; Hund; Bilderbuch