Doei! - Vendel, Edward van de 1964- (Em. Querido's Uitgeverij BV, 2014)
Doei!, roept Maartjes broer Bor elke avond vanuit zijn kamer als ze gaan slapen. En dan droomt Maartje de mooiste dingen. Maar Bor droomt nooit over iets leuks. Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties in gemengde techniek. Vanaf ca. 4 jaar
Colofon vermeldt: tekst Edward van de Vendel en illustraties Marije Tolman
Keywords: Albtraum; Traum; Mädchen; Bruder; Eifersucht; Dromen; Nachtmerries; Dutch literature; kleuteronderwijs vijfjarigen (doelgroep); dromen (themawoord fictie); broers (themawoord fictie); kleuteronderwijs vierjarigen (doelgroep); prentenboeken (genre); Kinderverhalen (teksten); Juvenile literature: up to 6 years; Illustrated book. Picture book. Book of photographs; Bilderbuch