Kalfje, veulentje - Vendel, Edward van de 1964- (De Eenhoorn, 2015)
Een pasgeboren kalfje en een veulentje worden schoongelikt door hun moeders en zetten voorzichtig hun eerste stapjes. Prentenboek met bijzondere, sfeervolle illustraties en eenvoudige, ontroerende tekst op rijm. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar
Colofon vermeldt: tekst Edward van de Vendel en illustraties Marleen Felius
Keywords: Kalb; Fohlen; Geburt; Bilderbuch