Vasco en het groene monster - Vendel, Edward van de 1964- (De Eenhoorn, 2017)
Matteo, het vriendje van varkentje Vasco, haalt met zijn vader zijn verjaardagscadeau op. Wat zal het zijn? Vasco is bang dat Matteo nu geen tijd meer heeft op met hem te voetballen. Oblong prentenboek met sfeervolle illustraties in gemengde techniek. Vanaf ca. 4 jaar
Tekst Edward van de Vendel, illustraties Alain Verster
Keywords: Fußball; Freundschaft; Junge; Eifersucht; Schwein; Bilderbuch