Mee met de dierenambulance - Dumon Tak, Bibi 1964- (Em. Querido's Kinderboeken Uitgeverij, 2017)
Een zwaan die op de snelweg landt. Een krokodil die verdwaald is in de stad. Ruim dertig korte, echt gebeurde verhalen over dieren die gered zijn door mensen van de dierenambulance. Met korte informatie en zwart-witfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar
Keywords: Alltag; Tierarzt; Dieren; Patiëntenvervoer; Kinderboeken (vorm); Kinderbuch