Het dierenwoordenboek - Prap, Lila 1955- (De Vier Windstreken, 2006)
Prentenboek met grote afbeeldingen van dieren in kleur en hun geluiden telkens in het Nederlands plus vier andere talen. Vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Tiere; Lautäußerung; Bilderbuch