Van fauvisme tot surrealisme Joodse avant-gardekunstenaars uit Hongarije = From fauvism to surrealism : Jewish avant-garde artists from Hungary - Boros, Judit 1952-; Passuth, Krisztina 1937-; Stern, Radu 1951-; Voolen, Edward van 1948- (Walburg Pers, 2017)
Thematische toelichting bij de tentoonstelling van portretten en landschappen van negentien moderne Hongaars-joodse kunstenaars
"Deze publicatie is verschenen bij de gelijknamige tentoonstelling in het Joods Historisch Museum." - Ausstellungsdaten aus dem Internet: 29.05.-24.09.2017
Keywords: Geschichte 1900-1955; Malerei; Juden; Avantgarde; Ungarn; Ausstellungskatalog -- Joods Historisch Museum -- 29.05.2017-24.09.2017 -- Amsterdam