Botje - Schotveld, Janneke 1974- (Van Holkema & Warendorf, 2015)
Het lijkt een saaie vakantie te worden voor Bibi. Maar dan wordt er een robot bezorgd: Botje. Bibi moet voor Botje zorgen, want Botje is in gevaar. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar
Keywords: Schulferien; Roboter; Mädchen; Kinderbuch