Eesti kirjakeele da- ja ma-infinitiiviga konstruktsioonid - Penjam, Pille (Dissertationes philologiae Estonicae Universitatis Tartuensis, 2008)
Engl. Zsfassung u.d.T.: The constructions of da- and ma-infinitives in written Estonian