De piramide van Pinto weg met de Policor-dictatuur - Pinto, David 1942- (Uitgeverij Aspekt, 2016)
Beschouwing over botsende waarden en normen in een multiculturele samenleving met een pleidooi om de ogen niet te sluiten voor de realiteit en problemen op een reële en praktische wijze tegemoet te treden
Keywords: Political Correctness; Politische Philosophie; Multikulturelle Gesellschaft; Niederlande