Vormgevingserfgoed in Vlaanderen na 1945 - Van Impe, Ellen; Regenmortel, Eva van; De Caigny, Sofie; Floré, Fredie 1974-; Goubert, Ko; Amanti Lund, Irene; Serulus, Katarina 1988- (Art Paper Editions, 2016)
De archievengids Vormgevingserfgoed in Vlaanderen na 1945 biedt voor het eerst een overzicht van publiek toegankelijke archieven en collecties over vormgeving. Vijf essays - van Fredie Floré, Ko Goubert, Irene Amanti Lund, Katarina Serulus en Eva Van Regenmortel - gaan vooraf aan beschrijvingen van meer dan tweehonderd archieven van ontwerpers, producenten, overheden, opleidingen en winkels. De gids is een instrument voor onderzoekers, erfgoedmedewerkers en liefhebbers en verschijnt als zesde nummer in de reeks Focus Architectuurarchieven
Titel vom Umschlag
Keywords: Geschichte 1945-1990; Produktgestaltung; Flandern -- Belgien; Aufsatzsammlung