150 epitafu jeb kapuzrakstu piemiņas panti latviešu rakstniekiem, māksliniekiem un kultūras darbiniekiem - Treimanis-Zvārgulis, Edvards 1866-1950 (Latvijas Universitātes Literatūras, folkloras un mākslas institūts, 2016)
E. Treimaņa-Zvārguļa (1866-1950) mūža otrajā pusē rakstītās epitāfijas ir dzīvi liecinieki 19. gadsimta beigu paaudzes taisnprātīgajam pasaules redzējumam, asajiem un nesaudzīgajiem vērtējumiem, tai pretrunīgajai un daudzveidīgajai dzīvei un cilvēkiem, kas nu jau kļuvuši par kultūras vēsturi. Izdevums veltīts E. Treimaņa-Zvārguļa 150. gadskārtai.