Mijn oma is een ooievaar - Hoogstad, Alice 1957- (Lemniscaat, 2016)
Mijn opa is een tijger. Mijn oma is een olifant. Mijn tante is een olijger. Mijn mama is een tijgofant. Ontmoet een bonte familie van dieren die allemaal een beetje op oma en opa lijken. Prentenboek met vrolijke kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Tiere; Fantasie; Bilderbuch