Differentia specifica ese - Rugova, Ibrahim 1944-2006 (Kolana "Kultura", 2015)
Differentia specifica, që është titull i njërit prej teksteve më të njohura të Ibrahim Rugovës, këtu lidh esetë e tij në një libër, për t'i dhënë sëbashku e për të ndjekur lakoren e diskursit eseistik rugovian.