De waanzin nabij Van Gogh en zijn ziekte - Bakker, Nienke 1972-; Tilborgh, Louis van 1956-; Prins, Laura (Mercatorfonds, 2016)
Publicatie bij de tentoonstelling over de psychische conditie van Vincent van Gogh, met daarin een analyse van zijn ziektebeeld aan de hand van talrijke uiteenlopende getuigenissen
Keywords: Gogh, Vincent van -- 1853-1890; Krankheit; Ausstellungskatalog -- Van Gogh Museum -- 15.07.2016-25.09.2016 -- Amsterdam