Dordrecht, stad in oorlogstijd herinneringen aan 40-45 - Groen, Caty; Lensink, Saskia (Dordtse Uitgeverij, 2015)
Schets van het alledaagse leven in Dordrecht tijdens de Tweede Wereldoorlog in ruim zeventig verhalen van 'gewone' bewoners
Keywords: Besetzung; Alltag; Zweiter Weltkrieg; Dordrecht; Erlebnisbericht