Man en mythe Pierre Audi en het muziektheater - Beer, Roland de (Leporello Uitgevers, 2016)
Biografisch verslag van het leven en werk van de Libanees-Syrische theatermaker Pierre Audi, inmiddels al meer dan 25 jaar artistiek directeur van de Nederlandse Nationale Opera