Lotte en Roos - samen ben je niet alleen - Smithuis, Marieke 1967- (Em. Querido's Kinderboeken Uitgeverij, 2015)
Lotte en Roos beleven allerlei avonturen met hun opa en hun buurjongens Lasse en Joppe. Ze maken ook wel eens ruzie, maar hoe zeg je dan sorry? Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar
Keywords: Nachbarschaft; Streit; Großvater; Freundschaft; Junge; Familienleben; Mädchen; Geschwister; Kinderbuch