Katitzi & Katitzi och Swing - Taikon, Katarina 1932-1995 (Katitzi, 2015)
Sjuåriga Katitzi bor på barnhem och trivs ganska bra. Så en dag hämtarKatitzis pappa hem henne. Hemmet är ett tältläger där Katitzi på nytt får lära känna sin familj. Katitzis familj är romer och måste flytta hela tiden. Ingen vill ha dem på sin mark. Tur att hon har sina syskon och sin hund. [Barnbokskatalogen]