Babel - De Leeuw, Jan 1968- (De Eenhoorn, 2015)
Alice woont in de toren van Babel. Door een aanslag kan ze zich niet bewegen. Op een dag verschijnt Naomi, waardoor haar wereld groter wordt, maar ook gevaarlijker. Want wie is deze Naomi? Vanaf ca. 15 jaar
Keywords: Freundschaft; Behinderung; Geheimnis; Verlieben; Weibliche Jugend; Wahrsagen; Waisenkind; Reichtum; Attentat; Jugendbuch