A pond full of ink - Schmidt, Annie M. G. 1911-1995 (Querido, 2011)
Ruim 25 bekende, grappige gedichten waaronder Patterson Pepps (Dikkertje Dap), Brian Brinck (Hendrik Haan) en Sebastian Spider. Met paginagrote vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar