De vader van Kikker - Kromhout, Rindert 1958- (Leopold, 2016)
Vaders kunnen allerlei beroepen hebben, maar hoe wordt een vader tekenaar? Kikker (ik-figuur) vertelt hoe zijn 'vader' altijd al tekende en allerlei figuren bedacht. Met zijn verhalen over Kikker maakte hij mensen over de hele wereld blij. Prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar
Illustraties Max Velthuijs ; tekst Rindert Kromhout
Keywords: Vater; Frosch; Beruf; Grafiker; Bilderbuch