Kosmos miedziorytu rozmowy o grafice - Nowicki, Stanisław 1950-; Tyszkiewicz, Przemysław 1964- (Oficyna Wydawnicza Atut, 2015)
Treść książki stanowi rozmowa Stanisława Beresia z Przemysławem Tyszkiewiczem
Keywords: Tyszkiewicz, Przemysław / (1964- ) / rozmowy; Geschichte 1900-2000; Grafika / Polska / 20 w; Graficy / 20 w; Grafik; Polen; Gespräch