Hemmelige hytter - Fiske, Anna 1964- (Cappelen Damm, 2015)
"Jeg har tre store hemmeligheter. Det har bare blitt sånn, at jag har tre hemmelige hytter. Det begynte med den ved stien, turstien. Inne der kan man forsvinne, bli heilt borte." [Bokens baksida]
Keywords: Hemligheter; Ruhe; Einsamkeit; Geheimnis; Bilderbuch; Comic