The drowned detective - Jordan, Neil 1950- (Bloomsbury, 2016)
Engelse privé-detective gaat in een oude Europese stad op zoek naar de verdwenen dochter van een oud echtpaar
Keywords: Private investigators / Fiction; Missing persons / Investigation / Fiction