With Jerzy Grotowski, Nienadówka, 1980 - Godmilow, Jill 1943- (Facets Video, 2008)
Documentaire over het bezoek van de Poolse toneelregisseur en theatertheoreticus (1933-1999) aan het dorp waarin hij tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken was en over de invloed van de herinneringen aan zijn onderduikperiode op zijn latere theaterwerk
Videoversie van de gelijknamige film. - Verenigde Staten, 1980. - Engels gesproken. - Bevat ook o.a.: Fotogalerij
Keywords: DVD-Video