Ik ben de sterkste! - De Kinder, Jan 1964- (<<De>> Eenhoorn, 2014)
Kleine Big vindt zichzelf supersterk. Veel sterker dan grote Olifant. Hij weet zeker dat hij Olifant met één hand kan optillen en daagt hem uit. Prentenboek met grappige, expressieve illustraties in sobere kleuren. Vanaf ca. 4 jaar