Slik gerust een krijtje in! alles over de basisschool - Vendel, Edward van de 1964- (iQ, 2002)
Achtergrondinformatie over alles wat zich op een basisschool afspeelt. Met zwartwitte illustraties. Vanaf ca. 11 jaar