Max en de ontplofte vriendschap - Vriens, Jacques 1946- (Van Holkema & Warendorf, 2014)
Als de gemeente besluit om van het Kattenpleintje een parkeerplaats te maken en de supermarkt misschien moet sluiten, komen de kinderen in actie. Maar dan moet wel eerst de ruzie tussen Max en Sjoerd bijgelegd worden. Vanaf ca. 9 jaar
Keywords: Streit; Protest; Spielplatz; Freundschaft; Parkplatz; Kinderbuch