Rintje rent het hardst - Posthuma, Sieb 1960-2014 (Querido, 2013)
Bundel korte voorleesverhalen over Rintje, die met zijn twee beste hondenvriendjes Tobias en Henriette allerlei kleuteravonturen beleeft. Vanaf ca. 5 jaar