Frankie Boy en biografi om Frank Arnesen - Andersen, Jens 1955- (People'sPress, 2008)
Om fodboldspilleren, -rådgiveren og talentspejderen Frank Arnesens (f. 1956) livsrejse fra Sundby Idrætspark til Stamford Bridge, herunder om ungdomsårene på Amager, debuten som 17-årig, salget til Ajax i 1975 og broderskabet med Søren Lerby samt tiden som nøglefigur på Sepps Dynamitlandshold i 1980'erne