Wachten op een vriend roman - Beurskens, Huub 1950- (Koppernik, 2015)
Twee vrienden ontmoeten elkaar na veertig jaar op een Grieks eiland en halen herinneringen op aan hun internaatsjeugd. Maar is die ontmoeting werkelijkheid of wensdroom?