Mercator de man die de wereld in kaart bracht - Crane, Nicholas 1954- (Ambo, 2003)
Biografie van de Vlaamse kartograaf Gerard Mercator (1512-1594)
Met bibliogr. van Mercator, lit. opg., reg
Keywords: Mercator, Gerard / 1512-1594; Mercator, Gerhard -- 1512-1594; Geschichte 1537-1606; Cartografie; Kartografie; Biografie